Örnsköldsvik: 4-13 november
Programmet: Sway (office.com

Sollefteå: 7-10 november
Programmet: Psykiatriveckan 2022.pdf (solleftea.se)

Sundsvall: 8–9 november
Programmet: Region Västernorrland – Psykiatridagarna (rvn.se)
Årets psykiatridagar arrangeras i samarbete mellan Länsverksamhet Psykiatri Vuxen, Barn och ungdomspsykiatrin och Rättspsykiatrin i Region Västernorrland samt Sundsvalls Kommun, Brukarrådet Västernorrland, Hjärnkoll Västernorrland, Samordningsförbundet i Sundsvall, Samordningsförbundet Timrå/Härnösand samt Samordningsförbundet Ånge. Fokus för dessa dagar är ett lokalt perspektiv. I år kan du besöka psykiatridagarna, ingen anmälan krävs, kostnadsfria liveföreläsningar (ingen eftersändning).
Kom förbi och lyssna på vår Hjärnkollambassadör Gunilla Lindskog,
den 9e november kl. 13.45

Plats:
Tornhuset i Sundsvall, Köpmangatan 15

Delta via länk:

Till föreläsningar 8 november (Youtube.com)
Till föreläsningar 9 november (Youtube.com)