Bli ambassadör eller supporter:
Lever du med psykisk ohälsa, eller är anhörig till någon som gör det? Brinner du för att öka öppenheten kring psykisk ohälsa? Vill du dela med dig av dina erfarenheter för att öka öppenheten och kunskapen om psykisk ohälsa? Kontakta oss för att se vilka möjligheter som finns att bli ambassadör eller supporter. Kontaktuppgifter hittar du här

Boka en ambassadör
Våra ambassadörer ökar kunskap och öppenhet om psykisk ohälsa genom att föreläsa, samtala och inspirera. Boka en ambassadör till din arbetsplats eller förening. Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Boka en ambassadör

Var en bra vän till den som mår dåligt
Du behöver inte vara expert på psykisk ohälsa för att göra skillnad. Det viktigaste du kan göra är att visa att du bryr dig.  Läs mer om hur du kan stötta någon som mår dåligt.

Sociala medier
Följ Hjärnkoll på Facebook, Instagram och Twitter. Gilla, kommentera och dela våra inlägg, så når vi ut till fler med vårt arbete.

5 minuter 5 maj
Den 5 maj varje år kampanjar Hjärnkollföreningar runtom i landet för ökad öppenhet om psykisk ohälsa under parollen ”5 minuter 5 maj”. Målet är att starta samtal om psykisk hälsa.

10 oktober 
Var med och uppmärksamma psykisk ohälsa på Världsdagen för psykisk hälsa om infaller årligen.